Sunday, March 20, 2011

bila rasaku ini rasamu~~

Cuti dua hari ni, xde langsung aktiviti craft atau sew-sew ^^...
sabtu pagi dpt berita my lil sis admit kat hospital putrajaya,
akibat lelah dia semakin teruk,menurut dokter paru2 nye kecut....
mungkin akan keluar wad selasa nanti, insyaallah...cepat sembuh ye
bole g amek result spm ;)

dan pada hari yg sama,dapat berita maksu pulak masuk hospital
besalin baby xcukup bulan, baby masih lg di hospital, dia da bole balik petang tadi..
semoga dia tabah utk meneruskan hidup, dengan macam2 dugaan yg di hadapi..                                                       

cuaca hari-hari cuti ni, panas sekejap dan berikutnya hujan dan hujan..
sangat tersentuh dengan cerita dr salah sorg sahabat yg paling aii syg...
bf dia totally dah berubah,setelah beberapa tahun hidup dgnnya,
yang juga xmenjanjikan utk kawen dgn dia. lisa* bukn nama sebenar
kejadian belaku di salah sebuah shopping complex terkemuka di k.l
lisa teman bf nya utk beli barang, sesampai je kt shopping complex bekenaan

bf- nanti jln2 la kt tempat lain.

lisa- xyah la, xde nak beli ape pun...teman u jelah, cari brg u..

bf- xpayah la, menyibuk je nanti (dgn nada tggi ) tanpa berfikir pnjang bf dia terus
ambil keputusan utk membeli pd hari lain,dan dorg pon beredar dr tempat itu..
lisa pon terkedu dan diam seribu bahasa, kalau la korang kat tempat lisa ape yg korang rase
bile bf korg sendri cakap macam tu, itu belum kawen lg tau. dah nampak perubahan besar 
macam tu,isk isk... hargai lah apa yg korang ada, mungkin dulu dia senang tuk dpt kn lisa,
tu yang dia xreti nak hargai... kite tengok jela ape kesudahannya nanti... daaa



                                                         *gambar sekadar hiasan

p/s -xtahu la kenape laki2 senang sangat berubah macam tu ~_~

2 comments:

natrahmohdsaid said...

..shila ke?
naape x bgtau??

cik Umienorafizzah said...

aa,aa....shila
erm,igt pak ngah da kasi tau mak lang
petang smlam acik ade dtg...
esok da bole keluar kot,kalo xde pape..