Tuesday, March 22, 2011

money - money...

                                             *gambaran kerja2 pd hari isnin.... agak bz uu ^^


ehem2....betul ke orang kate kalo keje kat accounting firm berkire-kire
atau lagi sedap dipanggil kedekot...whoaaa, agak sensasi gitu...
memang begitu la umie oi, tengok saje lah di upis mu itu....hehehe
kalau boleh sume mende pon dorang akan kire,
sampai sekarang saye masih sentap dgn bos besar sy, hali laye die langsung
xde bawak limau utk staff2 nyer..ape kan lg angpow ~_~
staff2 yg lain pon ape kurgnyer...tiada jugak kasi limau,mahal katenyer
tggu la hali laye saye,taknak bawak ape2 daa utk mereke...hehe
lagi satu dorang kalo nak makan mc'd pun sanggup ke kl sentral jauh2 tu..
tak nak delivery sebab ade delivery caj,
rm3 saje pon...tong2 la ramei2 itu pun mau kira ka?? lagi satu sebab xde mcvalue lunch tu
kalo delivery kn mahal sikit,erm..utk perut anda sendiri je pun,bukan utk perut org lain,hihihih
xpe la biarlah mereka dgn life mereka..
*yg bijak berbelanja itu,tp jgn sampai tahap kedekot ye kwn2  ^^



                                                
p/s- penah kene marah,sbb xnk byr plastic dueposen,
"xkan nk sumbat sume dlm beg tu ?" kalau shoping ari sabtu kn no plastic beg...
akibat kerja kt acc firm ke ni?? hehhehe

2 comments:

natrahmohdsaid said...

wah..bagusnya bole wat sendiri...

cik Umienorafizzah said...

komen utk yg mane ni lang..:P
beg tu ke? mau x??ehhehhe