Friday, March 18, 2011

my fridge magnet...

ni lah hasilnye bila ade waktu terluang...banyak lg items dlm list yg nk dibuat..
felt shoes baby lah~ blanket baby lah~ baby bib lah~
nak kasi kat baby2 yg bakal keluar april nanti..
tp belum sempat,oleh sebab waktu tu sgt singkat....dan tahap kemalasan sy makin meningkat,
kalo mood tu dtg,baru la nk pegang itu barang...kalau tak,jangan harap la,....penah jugak dipaksa
buat,akhirnye macam mau campak je sume2 tu depan mate...kejam kn??
itu bila xde mood saje oke~~
dan bile tgok hasil yg dah siap...sgt puas hati dgn hasil kerja sendiri....yang comel-comel itu...
sendiri yg cakap comel, perasan!!
hehe....
kt bawah ni flower felt brooch,saje-saje buat...kot2 nak bagi kt sape-sape ....
yang munge2 besar tu dah dijahit kt baju yg dipakai hari ini..;p



yg biru tu kakak kt office kasi free,beli kain felt kt die ;) yg dua tu tiru designnyer ;)



dan my collection yg lain-lain...


kejap lg mau potong kain .......... buat baju blouse & kemeje tuk pakai pi keje ;) 
lepas tu baru brg-brg dlm list...insyaallah sempat ^^

pssst-nanti dah ade ank-ank boleh buat utk mereke pulak ye...hikhik :)

2 comments:

FionaHafiz said...

umieeee...
pandainya bikin barang comel comel. astaga!!!

cik Umienorafizzah said...

ehhehe...nanti ade sumtin utk april ;)