Friday, March 25, 2011

selamat pagi cinta!

wahh...eksaitednyer pagi ni, mau tau tak kenape?? erm... erm...
sebab ade projek baikkk untuk hujung minggu neh...bukan ape2 pun...umie neh..
oleh sebab pagi jumaat yg agak tenang dan free tambah2 bos2 kecik pulak sedang
'bertusyen' dgn our director...ini lah masanya utk kite enjoy!! hehehehe....
cume apdet belog n facebook saje... kalo ade mesin jahit kat opis ni, sy lg pilih mesin
jahit dari ini pc... diwaktu tiada kerja di opis..;)

jom la kite usha ape projek yg buat 'umeh' eksaited sgt tu...
(umeh tu dipanggil oleh seseorg..mcam sedap juge itu bunyi ..)

tadaaaa....  takde lah best sgt pun kan,*tp si umie sungguh teruje tau :p

sumber google


pattern dari google juge..;)




hehe....kain ni di order dari kakak penjual kain di opis ni,cakap saje mau kain ape,
beli saje sama dia..senang kan, tak payah susah2 jalan2 cari kain....
bertemakan english flower,polka dot pink tu untuk lining,
dan belum cari lagi kain utk tali,kaler ape yang sesuai ek??
da settle yg ni nanti aii tunjuk ye,buat semua org jeles...jeles ke?? erk ~_~

lepas siap projek ni...mau sambung projek baby2 pule....
nanti gaji baru mau cari kain kiut2..
utk buat yg di bwah ini... dan??? tunggu.....


picture dari google lagii,kiut kan baby hat ni......... sabar umie,sabar...tggu siap satu2...hehhee

ooooo,lupe lah ade baby baru lahir hujung mggu lepas,baby maksu sy ;)

8 comments:

cik Umienorafizzah said...

teshting2...

Anonymous said...

ajgegfrekhfb

Dimple said...

meh, umeh tu macam saya pandai pandai je kan. hehe. nak beli kain takmau bergerak boleh? bagilah tengok pattern kain dia. hehe. meh, jom kita bukak bisnes mau? (tiba tiba)

cik Umienorafizzah said...

heheh..tau xpe,name baru kan..
a,aaa...die jual kain felt aje,dgn buat craft2,beg,sarung kusyen,kain tu pakse die jual kt umie je,sbb die xjual kain katenyer... hehhe,malas nk g beli kt lua,yg mane bekenan mintak die jual..;) ade gak blog ni jual kain cantik2, may may shop..
bisness??? jommm....i on ajer,hehehehe

Dimple said...

kakdim neh ade prob membeli secara online. tu masalah dia. cerewet! mau tatap depan mata cek rasa kain baru puas ati. camner eh? hehe. ada satu kedai jual cotton lawa lawa kat area petaling street. semua cotton import. meleleh air liur tengok. jom! pegi sane gaji nanti. teehee.

cik Umienorafizzah said...

hehehehe...buleh2,jom!
ade 1 area sane,nape xtahu neh...;)
kain biru kak dim tu cantik2,ikea jugak ke?hehee

Dimple said...

kedai dia buruk buruk je. tapi dalam exclusive. material tip top. sedia duit saja. alah setakat satu meter ok lagi. teehee. biru tu cotton jakel. sweet kan. mau ke?

cik Umienorafizzah said...

haah,pg sane sume mau nanti....
habis lah,ehheehehe
nnti set time aa ;)