Monday, April 04, 2011

cakap2 kosong..

Salam pagi isnin...
yg sememangnyer ramai lah rakyat2 jelata,malas turun pergi kerja
pada hari Isnin kn,monday blues org kate...^^
xde ape pun nak diceritakan ekceli, cuma nak mengingatkan diri sendiri
janganlah selalu cakap2 kosong yg lansung xde makne dan paedah
cakap pungpang pungpang, tapi habuk pun tarak nampak :)

kita selalu nampak buruk org,macam la kat diri kita ni totally baik
selalu kata orang itu,ini..hurm
dan tak semestinya cara kita semua orang suka! kite kene jugak terima
cara2 orang lain,bukan kita sorg je kan nak hidup kat dunia ni ,
xperlu la ade hasad dengki,jeles pe sume tuh...kita semua same je
kalau org tu boleh buat, kita pun mesti boleh...nak ngan taknak je..
malas dengan rajin je...

ish! apelah umie neh,pagi2 isnin cerita cam neh,wat hilang mood org je kalau bace!

erm,jom la kita ke activity hujung minggu umie...
xde yg menarik pon,cuti hujung minggu duduk kat rumah saje,same macam minggu lepas
en.boiprend busy giler katenyer, minggu ni ade ISO,so kenelah prepare pape yg patut...
so,tak ape lah..tiada lah dating2,duduk rumah pun ok...
boleh siapkan tempahan2 baju kengkawan...boleh jahit itu dan ini ;)
serius ser0n0k! makan hanya sekali satu hari, sebab nak jimat mase
kejar itu ini...takde mase nak masak2,boleh diet jugak tuh,heheh....



*neck pattern utk blouse ku..*baju kurung cik fiefie


muka tukang jahit yg comot! haha


P/s- I love you!! :)

No comments: