Friday, April 22, 2011

hasil kerja diwaktu takde kerja semalam.boleh buat cover novel tak??

erm...sebut pasal novel, dah lame tak sentuh dan membelinya.. yelah kan, dulu takde kerja je
suke layan novel. layan perasaan tau kalau baca novel tu, macam kita je kat tempat kejadian..
kalau ade sedih tu, mula lah menitis air mata... kalau ade epy, ketawa sorang2... heheh
sekarang masa tak cukup dah nak melayan novel, ade pinjam kat adik pun xterbace..
kalau boleh masa tu nak habiskan dengan menjahit.he3 poyo je nyah...

Mana tidaknya kat office pun sempat lagi, sembat mata lalat kt baju kurung orang
time bilik bos gelap je la kan... time terang benderang, mana boleh...
lagi satu kat sini banyak naa' kaki report, matii aii nanti :)

Semalam mc lagi, rasa macam cepat je masa berlalu dalam minggu ni.
lepas tercekik antibiotik pagi semalam, terus tido...
kalau boleh tak nak sentuh kain2, habuk kain tu boleh buat batuk
tu yang xelok2 lagi ni, tp dah tak tahu nak buat ape kat rumah,
sambung menjahit purse, dari lepas beli kain kat ikea hari tu buatnya...
xsiap2...macam xbest lah, spirit tu xde... kalau jahit beg nak je cepat siap
eksaitednyer lebih..hehe kat bawah ada satu dua gambarnya,
nak jahit benda kecil, rumit macam tu agak selow sikit..heheh



Masih belum berpuas hati dengan hasil kerja diatas, nanti nak cuba buat pakai batting pulak,
lagi cantik, macam kakak syg aii buat.. comel je


bye. nak g sambung buat kerja, busy sangat....uwaaa :)

6 comments:

keynah said...

awk nie memang suka wt benda2 mcm nie yeh??
Saya cadangkan awk berenti jela keja wt full time..
ade market nie...boleh ke dpn nie...

cik Umienorafizzah said...

hehehhe...pandai je awk ni,
xde market pun lah...wat saje2 suke2 je..full time tu nanti la kot :)

Dimple said...

ngaaaaaa!!! umie, ajar kakdim mata lalat juge. pls pls. tangan keras jadi mata kambeng je kalau kakdim buat. teehee.

cik Umienorafizzah said...

hehehe...buleh2, senang je tuh....dimana2 pon boleh ajar,
xpun ptg nanti umie record,send video je boleh :)

natrahmohdsaid said...

cute la..tang duit tu yg paling cute..hahaha

cik Umienorafizzah said...

hahaha...tgok duit pulak.