Thursday, April 14, 2011

purple!

Bertemakan purple hari khamis saya, sama macam background belog lah~

Setelah berminggu-mingu baru siap baju yang dipakai hari ni
mula mula nampak tak cantik, itu yang buat selow-selow...
tapi bila dah siap, dan sudah dipakai...ok ok la...
sampai chinese2 usha lebih pulak kan.... ada 2,3 orang je yang menegur
"cantik baju u," "chinese style u today..."
yang lain tengok saje, mesti dalam hati dorang berkata cantik,
hahahaha...perasan! bagi can la sikit eh, sekali dua kali mau perasan...

hihi... erm, sekarang jadual agak padat, dengan tempahan2 baju dari kawan-kawan
ala...3,4 helai je pun, sekarang macam mau ambil tempahan pulak... Tempahan dibuka!
hehe... macam seronok, dulu hobi...sekarang sudah jadi kerja hari2
satu malam dapat siap kan sepasang... kalau balik kerja terus capai mesin,
kalau terus capai 'pesbuk' dulu memang xjalan langsung kerja2 menjahit, mahupun craft2 tu..
hehe..

Pagi tadi dapat email, mei nanti ada dinner lah. Nasib tema simple2 aje.. just evening dress
sekarang belum ada mood sangat, tunggu la last2 min, lagi 5jam nak dinner baju baru siap,
camtu lah best! hihihi


tadaa...
 budak perasan cute! haha



2 comments:

Dimple said...

orangnya comel pun memang.;)

cik Umienorafizzah said...

comel itu macam ariq lah,hehe.ini budak perasan namenyer...:p