Monday, May 23, 2011

it's my hobby

Yeah!! menyiapkan sesuatu pada waktu lapang. yelah kan.. nak keluar jalan-jalan
cuaca sekarang tak menentu.. hujan lebat petir kilat T_T macam teringin mau naik genting
tapi takut akan tanah runtuh..sedih melihat nasib anak-anak yatim yang menjadi mangsa
tanah runtuh sabtu lepas di hulu langat. semoga mereka ditempatkan di kalangan orang-orang
yang beriman. Al-fatihah.


Mari layan hasil kerja tangan keras saya untuk cuti dua hari hujung minggu lepas.



ini saya punya!! corduroy reversible bag


pada mulanya nak buat utk adik, dari haritu request mau bag. dia suka yang besar- besar


tapi bila sudah siap. terus bertukar jadi milik saye!! sebab nampak cantik
* perasan lagii.. "untuk ko ngah aku buat mlm ni.." hihiihi

dann
tadaaaaaaaaa... kiut tak?


wrislet/coin purse.. apa pun boleh lah.. dan yang kecil tu hp pouch.
sudah dibeli oleh rakan opis tadi.. tQ!
*suke mak noks



mula jahit satu terus mau jahit lagi dan lagi. ser0nok!!



dan bertambah gumbira apabila hasilnya diminati orang..
 bunga pink dan merah dah sold out. thanks buyer~


p/s- i love y0u... hari-hari pun love. ishh


6 comments:

Dimple said...

nak beli! nak beli! teehee. ^^

cik Umienorafizzah said...

gataiii naa >.<

Dimple said...

teehee. best nya ada banyak masa boleh jahit itu ini kan kan. ^^

cik Umienorafizzah said...

ya hoh...bujang boleh lah begini, kalau suda ade anak n asben macam kamu, masa itu emas kan :)

Dimple said...

eh! saya bujang lah. buek. hehe ;)

cik Umienorafizzah said...

hahaha,mami nehhh...>.<