Wednesday, May 04, 2011

my purse

hehe, balik dari bercuti tiga hari, terus start project buat purse/wallet
salah satu sebabnya nak siapkan satu tempahan dari gadis subang...
pink polka dot. saje jela post kat facebook, kot2 ada yang berminat.

Alhamdulillah, ada juga yg suka... thanks pada yang tak berhenti2 mensupport ^^

jom layan process membuat:


mengunakan heavy cotton, lining suka pilih polka dot.. cute (mmg skg mengiler polkadot =_=)
bahagian pocket guna kertas gam yang lembut... badan purse pula guna kertas gam yg keras
macam buat leher cheongsam/cekak musang. terus jadi keras macam purse jual kat kedai tu..
jahit pun senang. seriously tak pandai pakai batting, hehe... 









p/s-  mau sambung buat lagi dua.. ^^

No comments: