Wednesday, May 18, 2011

RSMRKT annual dinner @ celebrating 33years.

Ekceli pic2 ni semua dah diupload kt fb. nak jugak upload kat sini
ada cerita disebalik gambar.

tension jahit dress last min. selongkar kasut pulak. kasi tambah pening
nak pakai yang mana. akhirnya sarung yg riben tu je.. sebab kesuntukan masa.

Sebelum            --             Selepas

tak suke dinner kali ni, muka penuh jerawat. setting rambut tak jadi.
rugi bayar saloon mahal-mahal. kalau tau suruh adik je buat. free of caj.

pada malam itu. pic ni saje yg buat saya berpuas hati.
yang lain nampak gemuk lah. serabai lah... eeeeeuuuuuww

sangat gemuk bukan?? bila lah nk diet ni..pls, bagi saya semangat ^^

rekaan saat-saat akhir. lagi beberapa jam baru ia siap. ish... belajar dari kesilapan.
pasni buat awal-awal lah~~
satu hari suntuk kepala saya pening. buat mood semua hilang. make up pun ala kadar sahaja.
memandangkan my b' tak suka tengok makeup tebal-tebal. haha

7 comments:

Dimple said...

weewiiitttt!!

cik Umienorafizzah said...

:(

Dimple said...

Lor apsal :(?

cik Umienorafizzah said...

makeup xcantik,nmpak pimple...hahahaha :(

[Daeng Ieyma Ismani] said...

eipp umie! klu umie sekecikk itu kate gmokk? hbis tuh ima ape?? tong drum?? hikhik. mn ade gemokk lah cik adikk T_T

cik Umienorafizzah said...

alah....sory3.... pipi tembam ni haa,nmpak temok...hehheheh...nk g jln kat blog ima pulak ^^

[Daeng Ieyma Ismani] said...

hehehe. jalan lah. klu nk singgah beli goreng pisang sile ke kedai sebelah eh? hehe :p