Monday, May 30, 2011

sweet Day with Mr.charming~

date- 28 May 2011 ( happy anniversary to me!  yg ke ...tahun 1bulan )
location- my hometown,Melaka.
( name jer kg kat sana,setahun sekali je balik raya. itupun duk rumah je diam2,
malas mau jalan..he3)





 







rindu kat batu-batu merah ni.

macho tak? erk~


kamii the movie ( parah kan jerawat? haa!tak percaya lagii)


haha... after soping-soping
mr.charming siap potong rambut kat sana,sementara nk tunggu aii soping. saba je lah.. he3


penat sudah tau, masa habis kat jalan jem. kejap-kejap trafic light. aiseyh..
 tak buleh tahan woooo
ini jelah picture yang ade, sebab kite belum ada dslr lah. nak take pic banyak- banyak.
 lepas jalan-jalan kat banda hilir tu, kami ke umbai.. makan seafood & ikan bakar,
pic seafood sedap-sedap dan ikan bakar pun tak sempat ambil tau, kalau tak
 telan air liuq jela korang..he3


p/s- seminggu dua ni, asyik je gaduh2 manje. he3... si perempuan suka sangat ikut perasaan..
 nasib lah si lelaki cool. lebiu lah b! next station KK eh.. ^_^

No comments: