Monday, May 09, 2011

Syukur..

Sempena hari ibu semalam, dapat lah celebrate sekejap, sebab ibu saye pun
mau balik kampung untuk celebrate hari ibu bersama ibu beliau..
saye tidak ikut oleh sebab2 baju banyak nak dijahit. Dinner dress pun belum sentuh lagi
sabtu nanti harinya.. sempatkah?? insyaallah... jumaat malam tak payah tidur la umie!

Syukur..
saya masih lagi memiliki ibu, yang baik lagi seporting.. walaupun kadang-kadang
tak tahan dengar bebelan beliau..^^
Mesti sedih bagi kawan-kawan yang ibunya sudah tiada..
dikala kita seronok menyambut hari ibu semalam.. berdoalah agar dia berada di kalangan
orang- orang beriman. aminn.

Syukur..
masih lagi mempunyai teman yang sangat memahami dan menyayangi...

pagi tadi layan belog Zahiril adzim. entrynya bertajuk:
 "aku tinggalkan kekasihku untuk orang yang lebih hot???

sungguh tersentuh, itulah manusia yang tak reti nak bersyukur.
pengalaman banyak mendewasan kan kita dan bersyukur lah dengan apa yang kita ada. 

No comments: