Wednesday, June 08, 2011

:)

Huarrghh. Zzzzz!   gOOd mornIng semua kawan-kawan! 

baru tersedar dari mimpi lah.
Malam tadi berhoneymoon di KK bah. cantik tempat2 kat sana. kalau uols tak pergi rugi tau
hahahaha. oleh sebab dibakar2 oleh opismate. kan dah terbawa - bawa dalam mimpi.

Ohh pagi ni. mood aii sangat lah baik, habis semua kawan chat kat faceb00k tu ai tegur. he3
hopefully mood ni hingga ke petang. Pandai berubah- ubah tau dia. sabar jelah.
Janji jangan ada orang kacau. Buat kerja sendiri-sendiri yahh.

Project craft semingu dua ni takde la sangat. yang baru cumalah ini.

hahaha. comel tak? saje-saje jelah buat. kalau buat banyak2 susun tingkat2 pastu gantung kat
babycot pun ok jugak kan? untuk baby boy. olololo kiut. (perasan lagi)

Ok. line clear ni, nak lari potong kain sekejap. petang nanti boleh hantar jahit tepi.
sampai rumah baru jahit. esoknya sembat kat opis. Gunakan masa tu sebaik-baiknya okeyh.
kalau tak. tak siap2 lah baju orang berkodi2 tu nanti.
blouse sendiri 3 helai kain beli gaji dua bulan lepas pun belum terusik.
Ehh. itu pon mau cerita ke umie??  ~_~ layan jelah. mood tengah baik ni. hehe


p/s - ngidam nasi ayam mak lah. wawawa. cepat lah jumaat :)

No comments: