Friday, June 10, 2011

happy friday

Miss him Already, belum pun berangkat ke kelantan. sudah rindu-rindu.. haha
 b! nanti belikan pape yer...hehe

Hari yang kelam kabut. hp tertinggal kat rumah.
sampai je opis, tettt bunyi access card. buka pintu kedua dan duduk.
baru je melabuhkan montot, terus boss panggil.

Umiie,

i- eeeeee, ape lah dia nak pagi2 neh.... (dalam hati) masuk bilik bos sambil senyum kambing.
padahal!! gggrr, bekpes pun belum... ilek lah.

erm.. rupanya ada job baru, yang aii akan dihantar ke tempat client utk kerja-kerja acc sikit,
admin sikit, & secretary sikit. ohh, mula tu punya la sakit hati, boleh kata dah nak habis dah
staff kat office neh dihantar keluar. sampai kan acc client active pun tak terjaga.
mau hantar aku pule?? ape lah nasib. tapi bila difikir kan balik.. ok lah jugak sebab dah
dekat 3 tahun kat sini, boring pun boring. mau benda baru pulak.. belajar software baru.
MYOB dah, UBS dahSai dah. Autocount pun dahh, lepas ni ape pulak yer...
kita tunggu je lah yer.Lagi satu lupa mau kasi tau, p sana ada lah allow sikit
plus travelling exp boleh claims.yang tu happy lah, nak hadap enviroment kat sane lagi .....
waduh waduhh... dah kata ok, tak boleh patah balik. 6 bulan tu, lepas raya baru balik office.
dan balik nanti semua muka muka baru.. hihiihihi.

mari berdoa agar kerja kat sana nanti ok, dan bonus tahun depan pulak banyak.
sebab mendengar kata. haha

nak keluar lunch sudahh, bye!

w i t h l o v e ,
Umie Norafizzah bt Abdul Wahab


No comments: