Tuesday, September 06, 2011

dan bila esok kita kan bertemu kembali....


Setelah seminggu lebih si dia tinggalkan Kuala Lumpur. Alhamdulillah dapat ketemu balik.
Andai diberi Zul Huzaimi yang cool tu. Syg tetap pilih b...
Andai Dibagi Adi Putra yang macho tu. Syg tetap jugak pilih b..
Takde siapa pun boleh ganti tempat b dalam hati syg. "cewahhh"

Mode: Masih lagi angau lepas bertentang mata dengan si  zul & adi.

P/s : tak puas lah beraya, ada siapa2 buat open house jemput lah saye yer~ hukhuk

P/s/s : Pic raya sila lihat di Fb saye. 'Umie Norafizzah'

Sekian....

muuuaaah xox0!

No comments: