Thursday, October 06, 2011

Macam nak makeup kawin je kan?! ohh...ini model ke empat untuk trial mak andam ni.

ok. sesi memasang bulu mate pelesu. hiks~

huh. seram kan nengok~ aduiinye punn....


 Became Retiss. curlasss kau jahhh!

ok. ini sesi peminat sibuk-sibuk mau ambil gambar~ :P


hidung mancung kan? T_T

ok yang ini last. erk!

P/s: Muka saya tidaklah cantik bila tak bermakeup. tapi itu ciptaan tuhan,
tak perlu lah kau nak mengomel sana! syukur apa yang ada. Jerawat?? kan dah cakap.
belum jumpa ape produk yg sesuai. dan cara paling senang, stop menjahit. baru takde jerawat
baru keluar. Tapi syukur lah, en.boiprend tak suka tengok saya bermakeup2, bia natural
beauty katenye..... kalau pi dating pakai bedak blusher sikit mesti kene tegur
" ehh..putihnye!!...pipi merah kenape" kan tak pasal-pasal malu je. selalunye pakai
bedak nipis-nipis bagi mengelak kena perli. hoh!


No comments: