Tuesday, November 29, 2011

1 day trip

to Muar johor... Menghadiri jemputan kahwin Man & Nurul.

Lepas daripada tol Tangkak.

 Pekan Tangkak. Woha! ( macam ni rupanya) untuk peminat kain macam shaye ^.^)v

 Dan seperti biasa, Pose tegar dalam kereta, sementara si b ke toilty Petronas Tangkak...

 Sampai sudah kampung pengantin, Sawah ring, nampak tak tu gunung ledang. hehe 
( tengok gambar sawah ni teringat Tentang Dhia )

 Selamat Pengantin Baru Man & Nurul, Moga berbahagia hingga ke akhir hayat. Jadi Suami Soleh & 
Isteri Solehah yah.. Amin..


 Si Kecik bersama Tusb member's. 


Nota kaki: Last min plan, tak sempat pun nak jahit baju.. capai je baju raya lepas,
Lepas tu pulak baju dah sama kaler dengan tuan rumah aka orang-orang kuat kenduri. Nasib jugak
tak pakai kaler silver, dah same pula dengan pengantin. hee.. Kebetulan je kan?? t_t

Masa nak gerak balik tu, ada sekumpulan makcik sebelah meja duk lepak-lepak makan, salah sorang dari mereka tu tegur, 

"dah nak balik ke? - sebab tak sampai sejam kitorang sampai, makan pastu terus nak gerak.
"ye, makcik..."
"dari mana ?"
"dari kl." - terus nak matikan soalan makcik tadi, tapi dia sambung juga...
"kl kat mane,.... ? - adeh berminat sungguh makcik tu kat aku kan? (nak buat menantu masuk lah meminang ye makcik. haha :D

No comments: