Friday, November 18, 2011

ke. ep. ci.

Hari ini kami beramai ramai memakai company t-shirt dan jeans. Yeahhhh. (bahagia sungguh
kalau dapat pakai jeans je tiap hari jumaat.) . Sebab dapat pakai jeans arini kerana  bergotong royong mengemas file-file lama. Berkerja dalam satu pasukan memang best!~ Kerja berjalan lancar. 
Setelah penat dan lapar, Bos belanje makan ke-ep-ci! Woahhh, memang tak dinafikan kerja kat sini
murah rezeki makan-makan. dept lain pon jeles tau~ hehe.


Kalau takde gambo tak sah kan??!~ heeee

nyum3~ cake untuk besday-besday yg dah lepas. 

Happy besday to me... JOM NYANYII! :P

Ala.... cake lagi satu dah kene potong, belum sempat posing ~

Mama haikal pose kalah anak dare uuu~





P/s: next! potluck versi Western. pas gaji ah~ heeee

No comments: