Tuesday, November 22, 2011

Sumtimes lagu boleh mengingatkan kita akan sesuatu tempat & peristiwa.
  • Aizat Amdan - HANYA KAU YANG MAMPU
  • Leona Lewis - BLEEDING LOVE
  • Leona Lewis - BETTER IN TIME ( youtube kat bawah )
Ingat tak lagu-lagu ni femes tahun berapa? hehehehe. Kalau sekarang dengar ketiga-tiga lagu ni mesti
ingat kenangan bercinta dulu-dulu. Shuweeet Shangat!*muntah sekarang,sblm baca lebih lanjut.




Versi b pulak. Kalau keluar naik kereta tu, dulu-dulu tak sah kalau tak pasang lagu Ungu & Peter Pan. 
tapi kalau sekarang pulak tak habis habis ulang lagu si Jimmy Palikat 'anak kampung' & Awie 'ranggi metropolis' Bosan tau!~ hehehehe

Birthday b kemarin, tak sempat nak buat entri pepanjang. Takpe kan?? Last year kita plan nak kawen date besday b ni 20.11.2011... tapi belum ade rezeki. Then tunda ke tahun depan. Insyaallah,
Dengan izinnya....

Bab-bab kawen ni taberani nak eksaited lebih-lebih.. Fobia Cinta bak kata si Nashrin!~ :p

P/s: Sekarang demam Tentang dhia. baiiiiiii

No comments: