Friday, December 09, 2011

Best!

 Salam Jumaat pada yang membaca.....

Yeeeaahhh, Setelah mencuba snack di bawah ni, sudah jadi ketagih hari-hari.
Kenapa masa ku kecik tapernah jumpa dia ehh? sekarang hari-hari mesti dua!! ohh...NINI cokelat celup!


Dan lagi satu asal nak weekend je, mula lah teringin yang bawah ni pulak. aduhaiii... cemana lah kau tak cepat gemuk. Jeans romp dulunya size S sekarang sudah pergi ke size L. tasedar-sedar lagi tu??


30.11. 2011

Empat ketul sorang ada berani?? Baru lagi kan date tu? terus harini kempunan lagi. mintak ampun....
mintak ampunn ya perut. Cannot!

No comments: