Saturday, December 17, 2011

x-mas Suka-suka tukar hadiah

Dalam banyak-banyak i punye paling menyerlah kan?! kotak hijau ye, yeay!


Suspennyer! ape ade didalam ye? jeng je jenggg....


Mari buka!!!!!


Ooooo,  ade anak elmo & sekalung rantai drama didalam.*sangat terharu tp rantai diminta tukar, ngeh ngeh ngeh.. "i bukan drama queen la jc, i minat yang sweetie,cute,lembut2 je...hee


Inilah Jc, dia yang bagi hadiah untuk i kali ni... tq3 yer!


Ini dari i pulak, untuk shuxian. ape didalam? kotak punye lah besau kan?! :D


Atas risikan, dia mau bag untuk letak sunblock & etc. sebab dia selalu travel, takde tempat nak letak barang kecik-kecik tu, dan lagi satu dia cakap dia suke barang yang boleh diguna. so, i bagi bag makeup tu,(handmade) & USB flash drive 4gb. Dia suke sangat ( manyak kali tenque) dan i pun happy.


Seperti biasa jom layan kami posing! har har har


Ok! ini yang last, hehehe... tahun lepas ke tahun ni i dah banyak berubah.


Gemukk!!!!
huwaaaa... takde siapa pun boleh tolong melainkan diri sendiri kan?! =_='

No comments: