Tuesday, January 03, 2012

Exchange gifts again.

Sempena tahun baru dan juga bakal dapat bonus, kami satu opis main tukar-tukar hadiah lagi. Weehoo! lambat lagi mau tunggu besday sorang-sorang kan, hehehe.. Best! sape kata dapat hadiah ta best??Lagi lah kalau hadiah tu yang kita suka. Senyum Kamben sampai ke telinga okeh.


Hadiah dari Jc untuk En.nizam. (sape sape dapat dari jc ni, sure Best punye ) last time aii dapat Elmo dari dia.


Untuk Zati, with love oke. hehe..... dia nak bantal untuk letak kat opis, hujan hujan boleh tito. ehehehe
Yang atas tu Perfume je. :)

Tarrraaaaaaa! ini special untuk umie Norafizzah tau. hikhiks.  dari ibu haziq . Tenkiu sangat!!

 P/s: Tangan yang memberi lebih baik dari menerima.

No comments: