Thursday, February 16, 2012

hey le le le le le le la.. oohh! oohh!

Dah bersawang blog ni nampak gayanye, dah makin tak reti nak taip cerita dongeng. Dari sehari ke sehari nak apdet tapi takde yang menarik dan tertarik pun.
...........
Nak kongsi ceritera cinta memang tak lah kan, Hehe... tapi kadang-kadang tu terlepas juga la satu dua status geram/marah kat fb. Hee!~
..........
Lepas dari pesyen kurung riben aritu ada peminat, kali ni kurung moden ini pula. Dah ada yang minta buat leher yang macam itu.(:

Mesti sebab cantik kan?? *tak tahan nak tahan perasaan Perasan.. lalalala
............
Masuk arini dah tiga hari Fb kena block kat opis, tapi hasil kekreativiti  kitorang-kitorang ni kan, dapat juga tembusi dinding mukabuku itu.Yelah, patut ape online sesekali, nak tanye makan ke tak? makan kat mana arini? itulah cara kami berinteraksi, bukannye online page biru tu satu hari suntuk tak tentu pasal, boring jugak tau. Sejak dari dorang block memblock tu kan, saje je on9 chat 24jam sehari. Bukannye tak siap kerja pun, client minta itu ini terus buat, siap hantar. Tapi takpe lah management ada alasan dorang tersendiri, selagi boleh on ni, on je.... Takyah nak emo sangat ye kengkawan!hee~

P/s: Maturity doesn't mean age, it means sensitivity, manners and how you react! *tetibe ^_~

1 comment:

Dayz J said...

kitorang pun blocked. tapi pandai lah cari jalan belakang. sini semua computer background. haha