Friday, March 23, 2012

Fuhhhh!

Bukan dekat fuhhhh je tau ade slot Selongkar handbag retiss. Hehe, Jom tengok apa ada dalam handbag yang saya usung tiap hari. =)

Tadaaa!

  • 1. Kalau takde ia mana la boleh hidup kan ;) -Wallet
  • 2. Semua perempuan saya yakin memiliki ini. - Bag Makeup *dah buruk sbb dari form4
  • 3. Takleh masuk rumah kalau takde. - Kunci Rumah
  • 4. Mesti pakai setiap kali lepas basuh tangan, baru selesa - Losyen
  • 5. Kalau takde ni, tak selesa jugak rasanya. - Clorets
  • 6. Emergency bila rambut lari setting. - Hair clip
  • 7. Harus ada, - Perfume
  • 8. Untuk dengar lagu time boring dalam tren. - Earphone
  • 9. Legakan mata pedih, seharian mengadap desktop! - EyeMo
  • 10. Dipaksa minum air suam. Minum tak kira dimana saya berada =_=" - Botol air Bros! 
Ehee. Segala Gadget atau barang-barang berharga lain sesekali je saya berani bawak. Almaklumlah..
Hari-hari naik public transport. Kereta ada pun masih lagi tak berani drive. Jalan kat KL ni sesak derrr.
Wa takut! =)

 P/s: Petang karang kalau free nak cari layout background baru. Yang ni macam dah buruk betul!

No comments: