Tuesday, April 24, 2012

fun filled

Jumaat after kerja terus ke pusat buang suara. with my sista and brother. Melontar kan suara yang tak berapa nak merdu ni. haha, Puas! bila tarik lagu Taman Astakona. tak main la lagu lagu Siti atau Ziana zain segala =)

No.4 my fav song forever!

Lepas lima Jam duduk dalam tu, terus ke downtown Jalan reko, Bangi. Cuci mata dan sempat rembat sehelai dress sulam sulam kat shoulder, army color. Naisss


Bagus keadaan orang disitu tak ramai sangat, Mungkin sebab tengah bulan dan cuaca baru lepas hujan. hujan bukan sebab kami karoks ye! :p

Supposedly, 21-22 fly ke penang, beli ticket masa air asia buat promo hujung bulan dua aritu. Tak pergi pun atas sebab sebab tertentu.

So, tak dapat pergi penang shopping jeruk kat sini pun bole. Jeruk lebih kurang macam kat penang, harga pun boleh tahan. Apelagi??

Borongg la kak, sila layan diri sendiri ye. hihihiihih


Dan untuk penutup hujung minggu lepas,
Finally! dapat juga makan kuih yang diidam dari awal bulan tiga. mengidam kalah orang peknen. Puas carik kuih ni, takde pun orang jual, last makan masa kecik kecik. Ahad aritu request kat makcik, nasib baik permintaan dilayan. hihihi siap tunggu kami sampai then goreng makan panas panas. Nak tau kuih ape yang diidam? korang boleh usha kat fb >mobile upload> cucur manis. Gambar yang kat bawah ni sebelum makan, panas tauuu ditambah lagi cuaca memang panas dua tiga hari ni. hehe Layannnnn


Resepi dari arwah wan, turun ke acik, lepas ni boleh la turunkan ke anak buah ye cik :)


Hujung minggu yang terbaik! yang tak best nyer. Lost contact dengan kekasih hati, dia busy tiga  hari attend 'company team building'. rindu tau. hee

P/s: Harap hujung minggu ni lagi best dan bermakna. Ohh, cepat lah jumaat!


2 comments:

Dayz J said...

Ehh. Umi, yang kuih ni dekat sabah ada juga, nama dia 'penjaram' =.=' By the way, saya pun minat lagu Menunggumu tu. Satu lagi lagi Chrisye saya minat ialah Kisah Cintaku. Hhehe

cik Umienorafizzah said...

heheheehe, penjaram eh. sedap kan kuih ni.. sini susah nak dpt... :)
kisah cintaku pun best ;)