Wednesday, April 25, 2012

Kisah mimpiku

Pada satu pagi yang hening, terjaga dari tidur tersenyum sorang sorang, sebab ter mimpi sumone ni. heee!
Mimpi bermula.

Drive kereta sorang sorang pergi  rumah dia, aku drive? Ohh ini mimpi. betul mimpi.. kenapa aku pergi ke rumah dia? Masa tu hari raya pertama tak silap, beraya la sebabnye kan?  so sesampai je.. wife dia baru siap masak rendang ketupat semua tu, dijamu makan dan diorang pun makan sekali. Lepas siap makan, kemas kemas kitorang decide nak jalan raya sesama ke rumah siapa tu tak pasti. Tengah tengah wife dia sibuk siapkan anak dia yang tiga orang tu. Dia pun suruh aku buat pilihan nak pakai seluar mana yang sesuai dengan t-shirt putih yang dia dah pakai tu, Pilihan yang ade jeans biru, corduroy choc n lagi satu seluar ape tah. aku pilih coduroy choc tu. Dia ambil dan terus iron. Sweet tak? =)

Bila dorang dah siap bersiap, kitorang pun naik kereta... Lalu aku pun tersedarrr.

Nak tau tak siapa jejaka sweet itu? 

Ini lah dia!

-
-
-
-
-
-
-



Jangan gelak tau, jangan gelakkk.... :D
Ini mimpi je, yang pasti mainan tidur, hehehe tapi sampai sekarang tak leh lupe mimpi yang satu ni. Pelik pun ade macam mane la leh mimpi mimpi. Malam tu sebelum tidur takde pulak tengok cerita beliauu. Sampaikan muka wife dan anak anak dia clear dalam mimpi tu, biasa kalau mimpi kite nampak samar samar je kan?

Ape ape pun.. ni la 1st time kongsi pasal mimpi...

P/s: mimpi camni ape petandanye yer? hihihuhuhu

No comments: