Thursday, April 19, 2012

Thurs pagi

Yang gelap disebabkan hujan, masuk office pun kelayuan. Ditambah lagi melayan autocount yang lembab membuatkan kengantukan. bahasa ape ni? Sorang bos pun takde pagi ni, melayan ngantuk dan malas malasan depan pc je mampu, bila teringat ade Mcflurry oreo dalam esbok terus pergi ambik.

Belinye semalam, tapi tak sempat nak makan tadi bila buka plastik tengok dah keras berdengkangg. Nak keluarkan sudu pun tak boleh. so tunggu la lagi 15min dia cair sikit baru boleh makan baru hilang ngantuk baru hilang malas. Pheeewww!






p/s: pagi tadi boring sangat nak jugak apdet blog tapi takde cerita, so ini jela... boleh kan? ;)

No comments: