Friday, June 08, 2012

lraeP



Cincin dari makcik. Brooch dari ieyma. Gelang dari nad, tapi dah di transformkan.. pink beli juga dah di transformkan sebab labuh melampaui pergelangan lengan.. Tiram beli online.



Saje nak cerita pasal pearl ni, pearl yang bertaburan atas tiram tu sebenarnya dari rantai, oleh sebab terlalu labuh buka la separuh, lepas tu simpan dalam kotak, then mase nak hiaskan kat sini tetibe terperasan banyak pearl tu dah beranak .. Huwaaa! teruja hokey! ade yang baru tumbuh kecik. yang itu aku dah pun asingkan, nak buat eksperimen la kununn....

Nanti kita lihat hasilnyaaa, tapi bile cerita pasal pearl tu kat Mr.b, dia hidup lepas tu beranak terus dia cakap " ehh, jangan memain lahh"  terus  scary =_='

Padahal bukan ape ape pun kan?

No comments: