Thursday, June 28, 2012

Sehari Sebelum gaji.

Lunch Subway. Itupun sebab buy 1 free 1 oke. Parm/oreg roasted chic.


Lepas lunch buka Offerstation. terus jadi tak keruan! Offer, sale, warehouse sale sana sini. Sampai sehari tu ade beberapa tempat. Fuhh, Mencabar sungguh.. 
Lepas kerja semalam pergi sogo, cari buku dan cuci mata sambil memantau harga. Sebab arini warehouse sale, mane la tau kot kot sebelum sale pun harga diaorang same je kan? hee!
Ternyata, nafsu tak boleh di kawal lagi. terus naik ke tingkat 6 cari buku yang  nak dibeli. =_=' Nyaris nyaris aku nak rembat tiga helai baju, nasib teringat dalam wallet tinggal RM80 je... Kalau tak, mesti malu sekejap kat kaunter. T_T


Masa sekolah dulu buku buku camni la aku tak suke. Subjek ni selalu ponteng kelas, sebab cikgu yang mengajar tu tak best langsung! layu... Sekarangg cari balik. hehehe Manual untuk bisnes kecil kecilan Luvome. hehe


Lepas tu jalan depan sikit.... jumpa ini.... Jap! ni beli nak baca magazine ke nak barang free?! haha


Dinner. Ayam Penyet Best~ lari diet woiii, kononnya tak makan nasi memalam. tapi sebab ulam ulaman punye pasal. Hentamm!


Sup Ekor. Kenyang gile hoke~ Bangun tadi sampai sekarang badan ni berat je...*nangis

No comments: