Thursday, August 30, 2012

Baju Raya. Rayaaaa

Boleh ke buat entri express? memandangkan blog dah bersawang sawang kann. Boleh je la...

Rasanya dah hutang banyak entri, itu nanti i claim yer.. Sekarang masa nak tayang baju raya yang sempat dijahit. Hanya sepasang ok! sepasang! hahaha. dah nama pun tailor *hikhik mesti la busy dengan baju baju orang, diri sendiri mana dan je. Tak macam raya tahun tahun lepas sampai lima pasang kauu..

Tema raya 2012- Laces.

RAYa Pertama,


Lycra + Jakel lace.


RAYa Kedua,


Lace + Satin


Lace + Cotton

Komen orang orang yang melihat " Cantik baju raya, Raya petama cantik, raya kedua pun cantik, raya ketiga lagi cantik! " sabar jela.. Ekceli, raya kedua & ketiga punya baju recycle je, mix kan dengan kain tu yang nampak cantik kot. Mix and match la kita yer kengkawan.

Minggu ni baru ada masa jahit lagi baju. untuk open house Jumaat, Sabtu & Ahad ni. Habis syawal nanti i akan apdet kesemua cerita pasal Raya okay.........

P/s: gambar gambar diatas diedit mengunakan Instagr.am, Dan dah tak pakai PB. Sudah 2 bulan i tinggalkan benda itu. Malas nak pakai, beli ribu ribu. Menyesal  mak! nyahhhhh.....


No comments: